הקמתי לפני שנתיים בעיר עסק שנקרא "פונדק" בית קהילתי לתרבויות ויצירה, במרכז העיר ירושלים מקום מפגש לפעילים, בליינים, אמנים וחופש. הפונדק מפעיל ומארח מסיבות וכנסים, הופעות והרצאות, שיעורים וסדנאות. המגוון הרחב של הפעילויות והקהלים דורש תפעול ותחזוק מתמשך של המרחב והמשאבים בו; רוב הפעילות במיוחד בתקופת הקורונה מתרחשת בהתנדבות, ויש קושי בגיוס משאבים לאורך זמן.
כיום, העשייה המקצועית שלי נסובה סביב יצירת חיבורים בין האנשים הרלוונטים עם השותפים הרלוונטים ליצירת יוזמות חדשות. אני מבקשת לאפשר לאנשים למצות את היכולות שלהם על הצד הטוב ביותר, שירגישו שיש להם תמיכה מהפונדק, אך שהם גם יוזמה עצמאית בתוכו. הרבה מעבודתי היא לרקום שיתופי פעולה ארוכי טווח, ולדאוג שיהיו קשרים אישיים ומקצועיים מיטיביים.
אני מאוד מאמינה בעיר שלנו כמקור לאור ולשלום, ומקדישה את מירב זמני לכך, כמנהלת קשרי הקהילה של המקום. בפונדק פועלות קבוצות מגוונות ואנשים שונים וכולם מוזמנים כל עוד הם מבינים שזהו מקדש של חופש וסולידריות חברתית. הייתי רוצה לפעול יותר בתחום הדו קיום בעיר ישראלי פלסטיני, דתי חילוני.
בשוויון הזדמנויות יצירתי ובחופש לברוא המציאות בה נרצה לחיות ולעסוק בהרחבת הלב וקבלת האחר מאשר בשיסוע וקנאות והרחקה
הכי חשוב לי לקדם קמפיין מימון המונים לפונדק, כחלק מגיוס המשאבים של המקום. לבנות תוכנית כלכלית ולרתום תורמים לפרוייקטים ארוכי טווח. וזאת, לצד השכרת המקום לקבוצות יוצרות וגיבוש קבוצות יוצרות לפרוייקטים חברתיים ייעודיים, כמו הנגשת אמנות ככלי לשינו חברתי בקהילה.
מהו תהליך שיקום יצירתי, ומדוע כולנו נולדנו יצירתיים ואיך ומתי כדי לדבר עם האני היצירתי שלי
תורמות שמתעניינות בחיי קהילה ויצירה, נשות רוח והוגות, מנהלות של קהילות, אמניות חברתיות
ליווי קבוצות ודינאמיקה קבוצתית, סדנאות תיאטרון לקבוצות, הפקת אירועים.
כמוקד עלייה לרגל לקבוצות וקהילות יצירתיות, כבירה של רוח אמנות ושלום